MS COLORADO 2023

16. - 23. července 2023 pořádal International Jump Rope Union (IJRU) v Coloradu v USA sérií tří světových šampionátů. 
JUMP ROPE CHAMPIONSHIP
WORLD CHAMPIONSHIP
OPEN TOURNAMENT
Český rope skippingový svaz  Czech Jump Rope nominoval na tyto soutěže závodníky, kteří budou reprezentovat Českou republiku. Na základě podaných přihlášek nominoval Výkonný výbor Czech Jump Rope do reprezentačního týmu 6 závodníků z našeho týmu, kteří svou nominaci přijali.
Každý z reprezentantů bude bojovat v několika disciplínách. Přehled je napravo této stránky.
Skokani se vydávají na cestu za dobrodružstvím spolu s  Olgou Kepkovou, Markétou Cajhamlovou a Markem Kepkou 12.7.2023 a návrat zpět do Čech plánují 26.7.2023.
Sledujte naše sociální sítě, holky a Tobiáš budou určitě podávat zprávy, jak se jim daří. Další informace se zajisté dozvíte v následujícím vydání REBELSZPRAVODAJE.
A víte, kdy a kde se bude konat příští mistrovství světa se švihadly? Bude opět trošku z ruky. V roce 2025 se plánuje šampionát v Japonsku.

Český rope skippingový svaz  Czech Jump Rope nominoval na tyto soutěže závodníky, kteří reprezentovali Českou republiku. Výkonný výbor Czech Jump Rope nominoval do reprezentačního týmu 6 závodníků z našeho týmu, kteří svou nominaci přijali.

Každý z reprezentantů bojoval v několika disciplínách. 

Co o našich reprezentantech napsal CZECH JUMP ROPE, jak se našim závodníkům dařilo a ve kterých disciplínách překonali národní rychlostní rekordy se můžete podívat zde

Aktuální stav národních rychlostních rekordů zde

 
Foto zde